Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Apr.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen mladić u tuči, izgorela kuća osumnjičenog

U tuči, između više osoba, u ulici Veselina Masleše, Srđan Mandić (1987), iz Novog Sada, zadobio je ubod nožem i preminuo, a policija intenzivno traga za Petrom P. (1993), sa boravištem u Novom Sadu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ovo ubistvo.Kako je saopštila policija, do tuče je došlo kada je Srđan, sa još dva Novosađanina, Miroslavom Č. (1984) i Željkom M. (1982), prolazio tom ulicom, gde je došlo do verbalnog, a zatim i do fizičkog konflikta sa više osoba, u kome je Mandić uboden nožem i preminuo na licu mesta.
U tuči su povređeni Miroslav Č. i Željko M, kao i Goran L. (1969), iz Srpskog Itebeja, a policija im je odredila zadržavanje, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.
Takođe, ova mera određena je i Gordani P. (1971) i Dušku L. (1969), iz Novog Sada, osumnjičenima za isto krivično delo. Policija nastavlja rad na razjašnjavanju i rasvetljavanju ovog događaja i pronalasku osumnjičenog za ubistvo, a zadržane osobe biće, uz krivičnu prijavu, dovedene na saslušanje istražnom sudiji.
Prema rečima dežurnog istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu Miroslava Alimpića, Srđan je uboden nožem u srce. On je naveo da je u tuči učestvovalo desetak osoba, a korišćene su i šipke, letve i motke.
Kako piše 'Blic', nepunih 12 sati nakon ubistva, izgorela je kuća u kojoj živi osumnjičeni. Vatrogasne ekipe brzo su uspele da zaustave širenje vatre, ali je veći deo kuće uništen. Vatrogasci kažu da za sada ne mogu da odrede kako je došlo do požara, ali se sumnja da je namerno izazavan.
Izvor: 021.rs
 

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.