Silom zatvorili ženu sa bebom u kući kako bi iznudili 50 evra od oca

Izvor: Blic, 24.Apr.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silom zatvorili ženu sa bebom u kući kako bi iznudili 50 evra od oca

Pripadnici policije odredili su meru zadržavanja do 48 sati I.Lj. (33) i G. D. (24) iz Prokuplja zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmice, saopštila je danas prokupačka policija.

Kako se navodi u saopštenju, I.Lj. i G.D. su u noći između ponedeljka i utorka uz pretnje i primenom fizičke sile zadržali u porodičnoj kući osumnjičenog I.Lj. oštećenu J.P. (26) iz okoline Žitorađe i njenu osamnaestomesečnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ćerku protiv njihove volje.

Zatim su od njenog nevenčanog supruga D.M. iznudili 50 evra kako bi mu saopštili gde mu se nalaze nevenčana supruga i osamnaestomesečna ćerka, saopštila je policija.

Osumljičeni će biti privedeni Istražnom sudiji Osnovnog suda u Prokuplju na dalje postupanje.

Povezane vesti: Bračni par iz Bara oteo i zlostavljao ženu iz Kruševca Tajland: Narkoman držao ženi šest sati nož pod grlom Ispovest oca devojčice koju je ubila majka Žrtvi pre ubistva počupali zlatne zube Osuđeni otac i sin zbog iznuđivanja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oteli ženu i bebu zbog 50 evra naknade

Izvor: S media, 24.Apr.2012

Pripadnici policije odredili su meru zadržavanja do 48 sati I.Lj. (33) i G. D. (24) iz Prokuplja zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmice, saopštila je danas prokupačka policija...Banda iz Makedonije obijala stanove u Srbiji..Beograd: Lisice za iznuđivače automobila..MUP: Pritvor osumnjičenima...

Nastavak na S media...

Uhapšeni zbog otmice i iznude

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Apr.2012

Pripadnici policije odredili su meru zadržavanja do 48 sati I.Lj. (33) i G. D. (24) iz Prokuplja zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmice.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Pritvor osumnjičenima za otmicu žene i njene bebe

Izvor: Press, 25.Apr.2012, 17:56

Dvojica mladića iz Prokuplja uhapšena su zbog sumnje da su oteli J. P. i njenu osamnaestomesečnu ćerku. Oni su prethodno od njenog nevenčanog supruga D. M. iznudili 50 evra kako bi mu rekli gde mu se nalaze nevenčana supruga i osamnaestomesečna ćerka. Istražni sudija višeg suda u ovom gradu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.