Kejptaun: Srbi izmiču poteri policije

Izvor: Blic, 26.Mar.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejptaun: Srbi izmiču poteri policije

BEOGRAD - Saši Kovačeviću, telohranitelju ubijenog južnoafričkog mafijaškog bosa Sirila Bika, koji je u ponedeljak teško ranjen u atentatu na njegovog šefa, nije dodeljena policijska zaštita u bolnici. Policija privodi sve pripadnike suparničkog klana, za koji se sumnja da je za likvidaciju angažovao Srbe iz RS.

U Kejptaunu je juče uhapšeno nekoliko osoba, a Srbin je istovremeno razgovarao sa dvojicom reportera lokalnog lista.

Prema rečima Polele Mekintoš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << portparolke bolnice Hoks u kojem se ranjeni telohranitelj nalazi, Srbin nije u životnoj opasnosti, jer nije bio meta atentata i zato nije pod policijskom zaštitom dok je u bolnici.

Kovačev je ranjen u levu stranu grudi, nakon što mu je metak prošao kroz ruku, koja je zavojima. Ima i vidne modrice na grudima, Kovačević ima i previjenu ruku, što smatraju da je posledica prevrtanja automobila u kojem se nalazio.

Ranjeni Srbin samo je rekao reporterima da je zamalo poginuo i da je prvi metak bio namenjen njemu, nakon čega je prekinuo razgovor.

Na insistiranje novinara da odgovori na još neka pitanja, Kovačević je odbio, pa su reporteri zaključili da je verovatno shvatio da mu je život još uvek u opasnosti.

Povezane vesti: Srpske ubice idu u Kejptaun sa spiskovima za likvidaciju Oteto sedam estonskih turista u Libanu Švedska: Ubio oca sačmaricom, pa pozvao policiju Podignuta optužnica za zločin nad Srbima u selu kod Knina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRPSKE UBICE UNAJMIO ČEH!

Izvor: Kurir, 26.Mar.2011

KEJPTAUN - Mafija se preselila u Južnu Afriku! Češki mafijaš Radovan Krajčir, osumnjičen da je unajmio srpske plaćenike da ubiju južnoafričkog mafijaškog bosa Sirila Biku, predao se juče policiji u Kejptaunu..KEJPTAUN - Mafija se preselila u Južnu Afriku!..Češki mafijaš Radovan Krajčir,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.