DRAMA U KRAGUJEVCU Maloletnici se PREDALI, muškarac s bombom i dalje u PODRUMU

Izvor: Blic, 12.Jul.2017, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U KRAGUJEVCU Maloletnici se PREDALI, muškarac s bombom i dalje u PODRUMU

Dvojica od trojice mladića, koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova predali su se policiji.

Policiji su se posle pregovora predali osamnaestogodišnji mladić i maloletnik, sa kojima je obavljen razgovor, a o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, saopštio je MUP.

Policiji je, takođe, predata i automatska puška i tri bombe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Policija nastavlja pregovore sa mladićem, koji je ostao u podrumu u naselju Bubanj, a za kojim je raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine.

Kako "Blic" nezvanično sazaje, vinovnik kragujevačke drame je Nemanja Gavrilović, muškarac za kojim je od 2014. godine raspisana poternica na osnovu pravosnažne presude kojom je oglašen krivim za pokušaj ubistva.

Gavrilović se juče ujutru javio policiji rekavši službenicima MUP da želi da se preda. Međutim, iz za sada nepoznatih razloga, on se zaključao u podrum sa dvojim mladića - obojicom rođenih 1999. godine!

Podsećamo da je taj tridesetšestogodišnjak obavestio juče Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda, međutim, nakon toga se sa dvojicom mladića koji su se jutros predali zatvorio u podrum stambene zgrade.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dva mladića se predala, jedan i dalje zatvoren u podrumu: Drami u Kragujevcu nazire se kraj?

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jul.2017

Dvojica od trojice mladića, koji su se juče zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, nakon višečasovnih pregovora sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova predali su se policiji, javlja Informer...Policiji su se posle pregovora predali osamnaestogodišnji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.