Startup Value Days

Izvor: ITdogadjaji.com, 21.Dec.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Startup Value Days

Startup Value Days je dvodnevna striktno tehnička radionica koja ima za cilj da predstavi Microsoft Cloud platformu i Web alate koji podržavaju Microsoft i Ne-Microsoft tehnologije. Ova radionica se održava 25. i 26. decembra u prostorijama Microsoft SerbiaŠpanskih boraca 3/III, Beograd i biće besplatna.

Kada su Web tehnologije u pitanju Microsoft je danas sve više okrenut klijentskom delu, Single Page App pristupu te se samim tim i Microsoft >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << alati razvijaju i unapređuju na način da podrže platformski nezavisne tehnologije poput HTML5, AngularJS, Bootstrap i brojne druge, dok je serverski deo otvorenog koda i može se izvršavati na Linux i MacOS sistemima kao i na Windows Serveru.

Microsoft Azure je kao Cloud platforma od samog početka otvorena za sve tehnologije. Zanimljiv je podatak da su približno 40% Azure korisnika startup kompanije, a da je 20% rešenja u Microsoft Azure zasnovano na Linux operativnom sistemu. Određena (ne mala) količina Azure servisa dostupna je startupima za korišćenje kako u razvojne tako i u produkcione svrhe besplatno kroz BizSpark program.

Četvrtak, 25. 12.

Petak, 26.12.

Prijava za Web Camp

Prijava za Cloud Camp

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.