Putovanje kakvo niste doživeli: Upoznajte čari egzotičnih destinacija

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putovanje kakvo niste doživeli: Upoznajte čari egzotičnih destinacija

Ako vam je dosta klasičnog odmora i željni ste avanture, zabave i dobrog druženja, iskoristite neverovatnu ponudu portala "Superodmor.rs" - obilazak najegzotičnijih delova Libana i smeštaj u luksuznom hotelu za 739 evra.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je predviđen u hotelu sa četiri zvezdice koji je udaljen nekoliko minuta hoda od obale mora i u srcu je Žunijea. Obilaze se Bejrut, Tir, Sidon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Balbek, Ksara, Andžar, Žeita, Harisa, Biblos, Dolina Kadiša.

Liban je zemlja velikih različitosti. Na malom prostoru od samo 200 kilometara u dužinu i širokom svega 50 kilometara, od zapada prema istoku, smestilo se bezbroj riznica svetske kulture i istorije. Počev od drevne feničanske luke kakav je Biblos, koja čuva sećanja na 7000 godina dug period, do najvažnijih hramova rimske imperije u Balbeku; od grandioznog krstaškog zamka u Tripoliju do džamije Mameluka u Sidonu.

Ovi spomenici oživiće uspomenu na veliki broj događanja u prošlosti, ovog specifičnog dela sveta. Liban je zemlja koja zaista ne može rečima da se opiše, već treba da je posetite, da bi imai pravi doživljaj. Uživajte u uzbudljivoj šetnji od grada do grada, i doživite prelazak iz jedne epohe u drugu.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.