Džoni Dep pijan došao na dodelu nagrada

Izvor: Blic, 15.Nov.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep pijan došao na dodelu nagrada

Holivudski glumac bio je jedan od prezentera na Holivudskom filmskom festivalu, ali je na scenu izašao posrćući i vidno pijan.

- Ovo je najčudniji mikrofon koji sam vidio - bilo je prvo što je Džoni Dep rekao.

Pokušao je da pročita unapred pripremljeni teskt, ali kako nije uspeo, sam je rekao nekoliko rečenica o Šepu Gordonu koji je dobio nagradu za dokumentarni film snimljen o njemu.

- Ne idu mi baš najbolje ovi govori, ali Šep je već decenijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedan od najomiljenijih i najcjenjenijih menadžera u muzičkoj industriji. Vrlo sam srećan što postoji u mom životu. Smatram ga velikim i odanim prijateljem. Dakle, morate pogledati film - zaključio je Dep.

U jednom trenutku je i opsovao i kada je shvatio šta je rekao samo je prekrio usta šakom.

- Mislim da je ovo jedna od onih noći - rekao je Dep koji je nedavno izjavio da godinu i po nije pio alkohol, ali je očigledno porok bio jači od njega.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džoni Dep pijan delio nagrade

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2014

Holivudski glumac bio je jedan od prezentera na Holivudskom filmskom festivalu, ali je na scenu izašao posrćući i vidno pijan...Malo mu se pomutilo na bini: Džoni Dep.. .."Ovo je najčudniji mikrofon koji sam video", bilo je prvo što je Džoni Dep rekao...Zatim je pokušao da pročita unapred pripremljeni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.