DaFED#29

Izvor: ITdogadjaji.com, 29.Jan.2015, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DaFED#29

Prvi ovogodišnji DaFED#29 održaće se u sredu, 04.02.2015. sa početkom u 18h. Ovoga puta, tematika je JavaScript, a predavanja će se održati u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

Refactoring Java Script Applications, Jovan Vidić

Ember.js – praktična primena, Dušan Petrović

Jovan Vidić (codecentric) – Jovan Vidić se već 10 godina bavi razvojem softvera. >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << Tokom karijere uglavnom je radio na srednjim i velikim veb projektima koji su trajali više godina i zahtevali integraciju velikog broja heterogenih tehnologija i servisa. Predavao je na Coding Serbia, PMI Project Society i JavaCro konferencijama, a od decembra 2014. je pokrenuo Agile Coaching Serbia grupu koja je direktno podržana od Scrum Alliance.

Dušan Petrović (FSD) – diplomirani inženjer informacionih sistema FON-a u Beogradu. Poslednje 4 godine radi kao CTO u firmi FSD iz Novog Sada, gde se bavi razvojem ERP sistema.

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim informacijama o DaFED-u, učlanite se u zvaničnu Facebook grupu, posetite fan stranicu ili ih pratite na Twitteru.

Sponzori februarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing, codecentric i Codeplicity.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.