Zašto Vučić i Nikolić strahuju od radikala?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Dec.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto Vučić i Nikolić strahuju od radikala?

Nakon što je Haški tribunal pozvao Savet bezbednosti da obezbedi da Srbija poštuje svoju obavezu da Tribunalu izruči troje članova SRS-a, koje je optužio za nepoštovanje Suda, pitanje je kako će nadležni u Beogradu odgovoriti i imaju li jake argumente da ostanu pri stavu da nema zakonskih osnova da to učini.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

HAG NE ODUSTAJE: Traže radikale preko Saveta bezbednosti UN

Izvor: Kurir, 10.Dec.2016, 14:09

...- Tražim podršku Saveta bezbednosti da se obezbedi da Srbija poštuje svoje obaveze po statutu Tribunala - rekao je sudija Ađijus podnoseći redovan izveštaj Savetu bezbednosti..Podsećajući na to da su nalozi za hapšenje troje radikala izdati pre 22 meseca, Ađijus je naznačio da je Srbija...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.