SRS: Uskratiti gostoprimstvo Bramercu

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Uskratiti gostoprimstvo Bramercu

Beograd -- Srpska radikalna stranka pozvala je vlast u Srbiji da uskrati gostoprimstvo glavnom tužiocu Haškog tribunala Seržu Bramercu.

"Pozivamo vlast da isprati Bramerca i da mu kaže da nije rado viđen gost", rekao je poslanik SRS Zoran Krasić novinarima u Skupštini.

On je napomenuo da nisu tačni navodi da su tri poslanika SRS ucenjivala svedoke i pretila svedocima u postupku koji se vodi protiv lidera radikala Vojislava Šešelja.

"Taj slučaj je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravosnažno završen i na osnovu zakona u Srbiji i njihovih zakona o saradnji sa Haškim tribunalom", rekao je Krasić.

On je kazao i da je Haški tribunal završio svoju misiju i da ceo svet zna da više ne postoje i da Bramerc nema više šta da traži u Srbiji.

Prema pisanju dnevnog lista "Blic", Serž Bramerc će tokom posete Srbiji insistirati na hapšenju tri člana SRS.

Bramerc je prvo razgovarao s premijerom Aleksandrom Vučićem, a mediji prenose da se očekuje da glavna tema bude zahtev Tribunala za hapšenje Petra Jojića, Vjerice Radete i Jova Ostojića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radikali poručili: A sad fino da ispratimo Bramerca

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016

Poslanik SRS Zoran Krasić pozvao je danas vlast u Srbiji da isprati tužioca Haškog tribunala Serža Bramerca i da mu kaže da nije rado viđen gost...- Neka pusti Srbiju, neka se prekine sa pritiscima, Srbija ima pravo da živi - rekao je Krasić novinarima u parlamentu...Krasić smatra da nema potrebe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.