Hag manipuliše Šešeljem

Izvor: Akter, 31.Mar.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hag manipuliše Šešeljem

Hag manipuliše (Vojislavom) Šešeljem i koristi ga kao stalnu pretnju i faktor za destabilizaciju Srbije, izjavio je u Dnevniku Radiotelevizije Srbije ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Aleksandar Vulin

Tribunal u Hagu bi trebalo dva puta da razmisli o tome šta čini sa Šešeljom, istakao je Vulin i podsetio da, kada je Šešelj pušten na slobodu, predvideo da će Hag zatražiti njegov povratak.

"Ja se nadam da će Šešelj biti dovoljno pametan da shvati da nijedna prolivena kap srpske krvi nije vredna ovoga o čemu mi sada razgovaramo i da će scenario nasilja na beogradskim ulicama biti izbegnut", rekao je Vulin.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.