Uskoro Reload u Vladičinom Hanu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Jul.2013, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro "Reload" u Vladičinom Hanu

U Vladičinom Hanu od 24. do 28. jula održava se „Reload 2013“, festival na kome će učešće uzeti 80 volontera iz Srbije i Makedonije. Festival se prema rečima organizatora održava petu godinu za redom. Volonteri će biti smešteni u kampu na Sportskom centru „Kunjak“ u toj opštini.   Dragan Antić ispred organizacije  „Reload 2013“ kaže da će festivalske radionice biti organizovane na Sportskom centru „Kunjak“ i u omladinskom klubu Kancelarije za mlade tamošnje opštine.   - Ovo je prva godina da smo dobili finansijsku podršku Ministarstava omladine i sporta i Ministarstva turizma sa 500 i 900.000 dinara.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Veliko interesovanje volontera za festival „Reload“

Izvor: juGmedia, 19.Jul.2013, 01:52

VLADIČIN HAN – U Vladičinom Hanu od 24. do 28. jula održava se „RELOAD 2013“, muzički festival na kome će, pored izvođača učestvovati i 80 volontera iz Srbije i Makedonije.Kako je objavljeno na opštinskom sajtu volonteri će biti smešteni u kampu na Sportskom centru „Kunjak“ i za...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.