Sandra Božić nova direktorka „Grejanja”?

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Mar.2015, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Božić nova direktorka „Grejanja”?

Unutarstranački izbori za organe Srpske napredne stranke biće održani u našem gradu počevši od marta, a okončaće se najkasnije do maja – rekao je Želјko Sušec, narodni poslanik i poverenik SNS-a, na konferenciji za novinare održanoj u sredu, 25. februara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << Ovo povereništvo traje već tri godine i mi smo spremno dočekali ovaj posao. Imamo preko 15.000 članova u Pančevu, očekujemo da će na izbore izaći sedam-osam hilјada, a najpre će se birati 19 predsednika mesnih odbora, koji će potom zajedno s još 167 delegata na izbornoj skupštini izabrati predsednika Gradskog odbora. Nakon toga biće konstituisani i svi drugi organi unutar stranke – rekao je Sušec.

Odgovarajući na pitanja novinara, Sušec je potvrdio da će SNS za novog direktora „Grejanja” već na sledećoj sednici Skupštine kandidovati Sandru Božić, dosadašnju predsednicu Nadzornog odbora u toj firmi. Prema njegovim rečima, SNS će tražiti i „da se preispita realnost postojeće cene grejanja”, kao i „ona zaplena stanova neredovnim platišama za dugove sa enormnim kamatama”, a građani ne bi trebalo da očekuju novo poskuplјenje ove usluge.

Z. Sp.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Ćirilica na prvom mestu

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Mar.2015

Demokratska stranka Srbije predvidela je niz akcija kako bi ukazala na potrebu očuvanja ćirilice – najavio je Vladimir Delјa, predsednik Gradskog odbora te partije, na konferenciji za novinare održanoj u sredu, 25. februara. On je rekao da će ta stranka, zajedno sa „Dverima”, u Pančevu uskoro...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.