ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA BOKSERSKOG KLUBA APATIN

Izvor: Radio Dunav, 08.Nov.2014, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA BOKSERSKOG KLUBA APATIN

Doktorica Marija Tomić obavljaće u narednom mandatu funkciju predsednika Bokserskog kluba Apatin, jednoglasno je odlučeno na sinoć održanoj izbornoj Skupštini ovog kluba u velikoj sali Skupštine opštine Apatin.
Za članove upravnog Odbora izglasani su dr Đurađ Beoković, Aleksandar Dukić,Bogdan Latinović i Đuro Dubajić.Izabran je i novi nadzorni odbor a u njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << su Miro Nerlović, Nikola Marčeta i Milan Ćopić, za sekretera kluba izabran je Milan Dubajić.
Tomićeva se zahvalila članovima Skupštine na ukazanom poverenju ali i svima koji su pomogli da klub opstane.
– Nastavićemo sa ozbiljnim radom, borci ovog kluba su boksovali širom nekadašnje Jugoslavije i postizali najbolje sportske rezultate u istoriji grada, čast mi je kao što je rekao i predsednik opštine dr Živorad Smiljanić da se na neki način i nastavi tradicija po kojoj je na čelu kluba jedan lekar”. Predstavljen je plan rada kluba za 2014 godinu kao i plan rada za period od 2015-2018.
Nova trenerska četvorka u bokserskom klubu “Apatin” su Ćurčić Jovan, Milan Dubajić, Zoran Vojinović i Đuro Smiljanić.
Skupštini su pored članova i uprave kluba prisustvovali predstavnici lokalne samouprave , nekadašnji borci i mnogobrojni simpatizeri.

Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

ŽIVORAD SMILJANIĆ PONOVO PREDSEDNIK APATINSKIH SOCIJALISTA

Izvor: Radio Dunav, 08.Nov.2014

U Apatinu je danas održana 9.Izborna konferencija OO SPS Apatin. Dosadašnji predsednik odbora dr Živorad Smiljanić ponovo je izabran na tu funkciju.. Devetoj redovnoj izbornoj konferenciji prisustvovao je Milutin Mrkonjic podpredsednik SPS, Radoslav Strikovic podpredsednik PO SPS te mnogobrojni članovi...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.