DUNAV POTOPIO BAGLJAŠ

Izvor: Radio Dunav, 29.Nov.2014, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUNAV POTOPIO BAGLJAŠ

Mlađe kategorije KK Dunav su u neizvesnoj završnici poražene od KK Selekte iz Novog Sada sa 58:57. Ono što je usledili nakon toga bila je utakmica košarkaša u kolicima u kojoj su snage odmerili domaći KK Dunav protiv gostiju iz Beograda ekipe Singidunum. Gosti su zabeležili trijumf od 59:35, a publika je zaista mogla da uživa u jednoj lepoj košarkaškoj utakmici.

Događaj dana bio je derbi meč druge lige između KK Dunava i Bagljaša iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Zrenjanina koji su apatinici dobili sa 74:65. Iako rezultat ne govori tako domaćini su bili bolji rival tokom čitavog meča u korist tome govori da su Zrenjaninci u prvoj četvrtini ubacili samo 8 poena. Najefikasniji igrač bio je Nebojša Smiljanić sa 19 poena.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Dunav upisao sedmi trijumf u nizu, gužva na vrhu tabele

Izvor: 025info.rs, 30.Nov.2014, 15:36

Košarkaška subota u hali OŠ Žarko Zrenjanin počela je utakmicom mlađih kategorija KK Dunav iz Apatina i KK Selekta iz Novog Sada. U krajnje neizvesnom meču gosti su bili uspešniji i slavili rezultatom 58:57...Nakon toga, prvi put u istoriji ljubitelji košarke u Apatinu mogli su da prisustvuju...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.