Boranin i Negotinac uhapšeni zbog trgovanja narkoticima

Izvor: Bor030.net, 24.Sep.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boranin i Negotinac uhapšeni zbog trgovanja narkoticima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su R. L. iz Bora i D. S. (1986) iz okoline Negotina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. D. S. se tereti i da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pregledom putničkog vozila kojim je upravljao R. L. pronađen je paket u kome se nalazilo 65,9 grama marihuane >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << i digitalna vagica.

Postoji osnov sumnje da mu je marihuanu prodao D. S, a pretresom njegovog domaćinstva su pronađene tri sasušene stabljike zelene boje nalik na marihuanu, dve malokalibarske puške, jedan pištolj i 625 metaka različitog kalibra.

Nakon zadržavanja do 48 sati, R. L. i D. S. uz krivične prijave biće privedeni nadležnim tužilaštvima.

(PU Bor)

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Novo hapšenje zbog droge u Boru

Izvor: Bor030.net, 25.Sep.2015, 18:57

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su N. N. (1990) iz Bora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. ..Pregledom N. N. i pretresom njegovog stana, policija je pronašla više od pola kilograma praškaste...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.