Miler: Srbija može da računa na Gasprom

Izvor: B92, 09.Okt.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miler: Srbija može da računa na Gasprom

Šef Gasproma Aleksej Miler izjavio je da će ta kompanija i u narednom periodu ostati pouzdan partner za snabdevanje Srbije gasom.

U okviru V Peterburškog međunarodnog gasnog foruma održan je radni sastanak Predsednika Izvršnog odbora “Gasproma“ Alekseja Milera i Generalnog direktora JP “Srbijagas“ Dušana Bajatovića.

Na sastanku je bilo reči o isporukama ruskog gasa i o maršrutama njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << transporta.

U razgovoru je konstatovano da je Podzemno skladište gasa Banatski Dvor napunjeno i spremno za predstojeću grejnu sezonu i istaknuto da “Gasprom“ i u narednom periodu ostaje pouzdan partner za snabdevanje Republike Srbije gasom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banatski Dvor pun

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2015

Podzemno skladište gasa Banatski Dvor je napunjeno i spremno za grejnu sezonu, ocenjeno je na današnjem sastanku predsednika Izvršnog odbora Gasproma Alekseja Milera i generalnog direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića...Bajatović i Miler su, u okviru V Peterburškog međunarodnog gasnog foruma,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.