Zbog Farme izgubili stan: Milić Vukašinović i Suzana više nemaju gde da se vrate?

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2015, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Farme izgubili stan: Milić Vukašinović i Suzana više nemaju gde da se vrate?

Milić Vukašinović i njegova izabranica Suzana, ostali su bez stana u kom su živeli, jer nisu znali koliko će dugo biti u “Farmi”, a nisu imali da daju za kiriju tri meseca unapred koliko rijaliti traje.
“Milić i Suzana su podstanari, stvarno su na vreme uvek plaćali kiriju, ali su na žalost morali taj stan da napuste. Tačnije, Vukašinović je seo i popričao sa gazdom. Rekao mu je da ne zna koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će ostati u rijalitiju. Mogu da ostanu mesec, a mogu da ostanu tri meseca, kao i da on i supruga nemaju pare da unapred daju za kiriju. S obzirom na to da gazda živi od izdavanja stana, objasnio je rokeru da moraju da se spakuju i napuste objekat. Milić je tada spakovao stvari i odneo ih kod nekog druga koji ima kuću, pa su ih stavili u garažu. Milić i njegova lepša polovina bi bili najsrećniji kada bi na “Farmi” ostali tri meseca kako bi zaradili, da kada izađu mogu da iznajme stan i plate šest meseci unapred”, rekao je izvor za medije.

#svet
The post Zbog Farme izgubili stan: Milić Vukašinović i Suzana više nemaju gde da se vrate? appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.