Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Izvor: Tracara.com, 24.Maj.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Ćeranić drastično promenila frizuru

Uvek je bila poznata po dugoj, smeđoj kosi (foto: Instagram.com/ceranicmilena) Otkako se pojavila na našoj muzičkoj sceni, pevačica Milena Ćeranić imala je dugu smeđu kosu, koja je bila njen zaštitini znak. Bivša učesnica Farme dugo se nije pojavljivala u javnosti, ali je nedavno snimila novu pesmu pod nazivom Jeftino, te je rešila da malo osveži svoj izgled. Hot or not? (foto: Instagram.com/ceranicmilena) Milena se na Instagramu >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pohvalila novom frizurom, a fanove je pitala kako im se dopada njen novi izgled. Komentari su bili podeljeni, ali je ipak bilo više onih koji su je savetovali da vrati svoju ravnu kosu jer je ovako neprepoznatljiva. Kako se vama dopada pevačica u ovakvom izdanju?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nisu baš svi oduševljeni: Milena Ćeranić drastično promenila frizuru i naišla na burne reakcije fanova (FOTO)

Izvor: Story, 25.Maj.2017, 09:32

Atraktivna pevačica poznata po svojoj dugoj i ravnoj kosi iznenadila je obožavaoce objavivši fotografiju koja otkriva potpuno novo izdanje.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.