Izvor: Svet plus, 29.Jun.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Marija Ana stigla u studio! Filip je strasno poljubio! VIDEO

Marija Ana je prva izbačena finalistikinja iz rijalitija Farma 7, a njen dečko Filip Đukić dočekao je u studio i dtranso izljubio!

Naime, Marija Ana je prva izbačena finalistkinja. U studiju u Šimanovcima dočakali su je bivši učesnici među kojima je bio i Filip Đukić. Oni su se odmah strasno poljubili, a potom je pevačici rečeno da je njena pesma spremna. Ubrzo su se ona i Dušica Grabović posvađale. Prikazan je profil Marije Ane i gledaoci su mogli da vide pevačicu u svim situacijama na Farmi.

 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Posle mnogo seksa na “Farmi”, ovako je Filip dočekao Mariju Anu u studiju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2016, 00:01

Burnu su vezu imali Filip Đukić i Marija Ana tokom "Farme", ona je plakala kad je on napustio rijaliti, a sad je došao trenutak da se ponovo vide - u studiju. ..Kada je Marija Ana stigla iz Lisovića u Šimanovce, sa svima se pozdravila, ali, susret sa Filipom bio je, malo je reći, poseban...Foto:...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.