Balerina histerisala na Ivana i jurila ga sekirom!

Izvor: Svet plus, 06.Okt.2015, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balerina histerisala na Ivana i jurila ga sekirom!

Proteklog jutra u rijalitiju Farma 6, Ivan Gavrilović probudio je Balerinu pesmom zbog čega je ona pohisterisala i krenula sekirom na njega!

Naime, dok su bili u izolaciji Ivan Gavrilović se probudio ranije i počeo da peva, što je jako iznerviralo Jelenu Milošević. Ona je nekoliko puta rekla Ivanu da prekine, međutim on to nije učinio.  Nakon toga, balerina je izašla i počela da viče na njega, a potom uzela sekiru od Kristijana i zapretila Ivanu:''Rekla sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mi nije dobro i da to ne radi i prošli put kada smo bili u izolaciji'', vikala je balerina, a potom tresnula nazad sekiru.

Kada se Ivan vratio nazad u krevet, ona mu nije dala da spava. U toku večerašnje emisije na Farmi, njih dvoje su pričali sa Ognjenom o tome. Jelena je otkrila da se Ivan baš uplašio pa je zbog toga bacila sekiru, na šta je Ivan rekao:''Kako da se ne uplašim kad budala drži sekiru u rukama''.

Od sada portal Svet Plus možete pratiti i na Viber-u!
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.