Zamalo incident: Balerina krenula sekirom na Ivana

Izvor: Svet, 05.Okt.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo incident: Balerina krenula sekirom na Ivana

Ivan Gavrilović i Jelena Milošević Balerina ponovo su se našli zajedno u izolaciji. Kako kažu, nakon ove dve izolacije silom prilike su postali drugari.
Međutim, između novih “drugara” moglo je doći do velikog incidenta. Njih dvoje su to tek večeras ispričali Ognjenu Amidžiću.
Dok je Balerina spavala, Ivan je,  kako bi je probudio, počeo glasno da peva . Kada je ustala uzela je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sekiru i htela da ga gađa.
“Jesam, uzela sam, ali sam je usput bacila. Ivan se baš uplašio”, kroz osmeh govori Jelena.
“Kako da se ne uplašim, budala ima sekiru u rukama”, rekao je on.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamalo incident: Balerina krenula sekirom na Ivana

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2015

Ivan Gavrilović i Jelena Milošević Balerina ponovo su se našli zajedno u izolaciji. Kako kažu, nakon ove dve izolacije silom prilike su postali drugari...Međutim, između novih “drugara” moglo je doći do velikog incidenta. Njih dvoje su to tek večeras ispričali Ognjenu Amidžiću...Dok...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.