U ležećem položaju: Ovako Darko Lazić peva na svadbi i dobro zarađuje!

Izvor: Svet, 21.Nov.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ležećem položaju: Ovako Darko Lazić peva na svadbi i dobro zarađuje!

Već je poznato da su zarad para, naši pevači na romskim svadbama spremni na sve. Međutim, mnogi od njih to kriju, pa se čak pokušavaju i opravdati kada neki snimak izađe pred oči javnosti.
Jedan od onih koji to ne radi i koga nije sramota što peva na ovim veseljima je Darko Lazić, koji čak i sam postavlja snimke sa istih i za razliku od mnogih svojih kolega koji pevaju ovakva slavlja, ne stidi se toga!
Tako se na snimku, koji je danas postavio na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Fejsbuk profilu, vidi kako on leži na podu, dok Romi bacaju novac na njega.
Darko večeras peva u jednoj diskoteci u Austriji, a danas tokom dana je pevao na ovom romskom veselju. Obzirom da za jedan dan uzme dupli honorar, pevača baš briga šta će ko da kaže, jer je po zaradama, zasigurno u prvih pet pevača na estradi.
Mi vam prikazujemo snimak, iznad kog je Darko napisao: “Tako mi to u Beču“, a vi ga pogledajte i pokušajte prebrojati koliko je popularni pevač zaradio samo za ovu pesmu, koju je izveo u ležećem položaju!


Post by Darko Lazic.

Autor: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ležeći stav: Ovako Darko peva na svadbi i dobro zarađuje! (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2014, 16:38

Već je poznato da su zarad para, naši pevači na romskim svadbama spremni na sve. Međutim, mnogi od njih to kriju, pa se čak pokušavaju i opravdati kada neki snimak izađe pred oči javnosti...Jedan od onih koji to ne radi i koga nije sramota što peva na ovim veseljima je Darko Lazić, koji čak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.