MONSTRUOZNI SNIMAK KRUŽI SRPSKIM FEJSOM: Svirepo mučio zeca, a onda mu PREREZAO VRAT! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZNI SNIMAK KRUŽI SRPSKIM FEJSOM: Svirepo mučio zeca, a onda mu PREREZAO VRAT! (FOTO)

Na Fejsbuku su se pojavili uznemirujući snimci na kojima se vidi kako mladić prvo muči zeca, a zatim vadi nož i prerezuje mu vrat.

On se sve vreme smeje, vuče zeca za uši i okreće ga prema kameri kako bi se videla krv, a nakon nekoliko minuta jadna životinja je uginula u najvećoj agoniji.

Zbog toga je kruševačka organizacija za prava i zaštitu životinja "Orpak“ podnela krivičnu prijavu protiv L. D. iz Zaječara, na čijem se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Fejsbuk profilu pojavio sporni snimak.

Nije poznato da li je L. D. osoba sa snimka, koja kolje zeca, ili je on samo snimao i postavio video, ali prijava protiv njega je podneta jer je, kako tvrde u Orpaku, na najgrublji način prekršio Krivični zakonik i Zakon o dobrobiti životinja.

- Počinilac L. D. objavio je video-zapis veoma uznemiravajućeg sadržaja, gde je promovisao i javno objavio zakonom strogo zabranjeno delo - ubijanje životinja, čime je izvršio krivično delo mučenja i lišavanja života životinja - navode u Orpaku.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zaječar,   Kruševac

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

STRAVIČNO Dečak iz Zaječara snimao kako kolje zeca, pa snimak postavio na Fejsbuk

Izvor: Blic, 28.Sep.2016, 11:41

Organizacija za zaštitu i prava životinja „Orpak“ iz Kruševca podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru krivičnu prijavu protiv Lazara D. iz Zaječara zbog ubistva zeca...Na jezivom video snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Fejsbuk vidi se Lazar D. koji u šumi nožem hladnokrvno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.