Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvaničnik EU za proširenje sutra u dvodnevnoj poseti Srbiji

Generalni direktor Generalnog direktorata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Kristijan Danijelson boraviće u četvrtak i petak u Beogradu gde će se sastati sa srpskim zvaničnicima, saopšteno je danas.

Danijelson će se sastati sa ministrom za evropske integracije Jadrankom Joksimović, ministrom rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Aleksandrom Vulinom, šefom diplomatije Ivicom Dačićem i ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Zvaničnik će imati sastanke i s ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem, šeficom pregovaračkog tima za pristupanje Republike Srbije Evropskoj uniji Tanjom Miščević, komesarom za izbeglice Vladimirom Cucićem kao i članovima skupštinskih odbora za spoljne poslove i evropske integracije.

Danijelson će posetiti i nekoliko projekata koje EU finansira u Obrenovcu.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Srbija dobar primer odgovornog kandidata za EU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2017, 03:30

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović sastala se danas sa generalnim direktorom Generalnog direktorata Evropske komisije za pregovore o proširenju i susedsku politiku Kristijanom Danijelsonom...Razgovarali su o nastavku evropskih integracija Srbije, reformama koje se u tom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.