URNEBESNO Pokušao je da spali zastavu EU, ali nije sve išlo kako je planirao

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URNEBESNO Pokušao je da spali zastavu EU, ali nije sve išlo kako je planirao

Jedan Britanac iz desničarske organizacije “Bolton nort vest infidels” odlučio je da pred kamerama spali zastavu Evropske unije, smatrajući da Velika Britanija treba da je napusti. Međutim, njegov plan je naišao na prepreku.

Pre početka paljenja zastave, maskirani muškarac objašnjava svoju odluku.

- Evropska unija je korumpirana do srži. Želi da oduzme našu nacionalnost, identitet, suverenitet i slobodu govora - kaže on, nazivajući imigraciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "genocidom nad Britancima".

Zatim pokušava da zapali zastavu, ali materijal jednostavno neće da gori. Umesto vatre koju je zamislio kao grandioznu završnicu, desničar jedva uspeva da izazove malo dima.

VIDEO>Pokušaj paljenja zastave EU:
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.