UEFA 19. marta o crvenom kartonu Ibrahimovića

Izvor: Press, 12.Mar.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA 19. marta o crvenom kartonu Ibrahimovića

Evropska fubbalska unija (UEFA) odlučiće sledeće nedelje o kazni zbog crvenog kartona koji je napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović dobio protiv Čelsija u Ligi šampiona.
Trener Čelsija Žoze Murinjo rekao je da smatra da Ibrahimović nije zaslužio crveni karton i da bi trebalo da bude oslobođen kazne, kako bi igrao u četvrtfinalu LŠ sledećeg meseca. Ibrahimović je isključen u 31. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << minutu revanš utakmice osmine finala LŠ, posle starta nad Oskarom, koji istina, nije bio grub, pošto je švedski internacionalac na vreme povukao nogu.

PSŽ je i sa desetoricom igrača dva puta dolazio do izjednačenja, da bi sa 2:2 posle produžetaka prošao u četvrtfinale ukupnim rezultatom 3:3, zbog većeg broja golova datih u gostima.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA naredne nedelje o crvenom kartonu Ibrahimoviću

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2015

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) će 19. marta razmatrati suspenziju igrača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića, nakon dobijenog crvenog kartona na meču sa Čelsijem u Ligi šampiona, saopšteno je iz ove organizacije. Komisija će razmtrati da li će Ibrahimoviću, pored jednog...

Nastavak na Sportal.rs...

UEFA 19. marta o crvenom kartonu Ibrahimovića

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2015

NION - Evropska fubbalska unija (UEFA) odlučiće sljedeće nedjelje o kazni zbog crvenog kartona koji je napadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović dobio protiv Čelsija u Ligi šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.