Platini neće na čelo FIFA

Izvor: Beta, 28.Avg.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platini neće na čelo FIFA

MONAKO, 28. avgusta 2014. (Beta-AP) - Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini rekao je u četvrtak da se neće kandidovati za predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Predsednik Fudbalskog saveza Islanda Geir Tornštajnson rekao je da je Platini to odlučio posle sastanka s predstavnicima članica UEFA na sastanku u Monaku.

"Mi smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za mir. Mislim da je ovo logična odluka", rekao je Tornštajnson.

Platini je dugo smatran naslednikom Blatera na čelu FIFA, medjutim, posle uspešnog letošnjeg Svetskog prvenstva u Brazilu, prvi čovek svetske asocijacije fudbala je ojačao svoju poziciju, te je odluka Platinija da povuče kandidaturu očekivana.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Platini neće na čelo FIFA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2014

Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini rekao je danas da se neće kandidovati za predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA)...Predsednik Fudbalskog saveza Islanda Geir Tornštajnson rekao je da je Platini to odlučio posle sastanka s predstavnicima članica UEFA na sastanku u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.