POVERLJIVA INFORMACIJA: Srbija mora da se sagne, da bi...

Izvor: Press, 18.Jan.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVERLJIVA INFORMACIJA: Srbija mora da se sagne, da bi...

Na osnovu analiza i procena ove agencije Srbija će barem još jednu deceniju da provede u čekanju na vratima EU....
Agencija Stratedžikfor predviđa da će Srbija sigurno ući u EU najkasnije do 2030. godine.
Na osnovu analiza i procena ove agencije Srbija će barem još jednu deceniju da provede u čekanju na vratima EU. Problem su pre svega reforme koje bez obzira na odlučnost aktuelne vlasti da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ih sprovede što brže, ipak znatno koče prilagođavanje Srbije Evropskoj uniji.
Zakonodavstvo i međususedski odnosi u regionu predstavljaju najveći problem za ulazak Srbije u EU, smatra Stratedžikfor.
U svakom slučaju Stratedžikfor zaključuje da će Srbija svakako na kraju ući u Evropsku unijumeđutim iz ove agencije poručuju da će Srbija kad definitivno pristupi EU biti jedna od malobrojnih članica unije!

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.