Obraz: Protest protiv diktature 6. septembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obraz: Protest protiv diktature 6. septembra

Organizacije Obraz i SNP Naši najavile su da će umesto protesta protiv izbeglica sa Bliskog istoka koji je trebalo da bude održan sutra u Beogradu, u nedelju 6. septembra organizovati protest protiv premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Nakon što je policija zabranila održavanje skupa "Protest protiv plana EU o naseljavanju 400.000 migranata u Srbiji", dve organizacije odustale su od održavanja sutrašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << protesta.

Vođa pokreta Obraz Mladen Obradović rekao je danas za televiziju B92 da protest koji je zabranjen nije bio protiv migranata, već da je reč o protestu protiv "licemerne politike EU koja je uništila Irak, Siriju i Avganistan, a želi da tu nevolju natovari na pleća srpskog naroda".

"Za nedelju 6. septembar zakazan je novi protest protiv diktature (premijera Srbije) Aleksandra Vučića", rekao je Obradović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.