Mladi debatovali o izborima za Evropski parlament (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 26.Mar.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi debatovali o izborima za Evropski parlament (VIDEO)

Mladi iz raznih krajeva Srbije danas su u Skupštini grada debatovali na temu uvođenja obaveznog glasanja na izborima za Evropski parlament.
Učesnici su bili polaznici Nacionalne evropske škole, koji su od novembra do februara pohađali radionice o EU i debatnim veštinama u Beogradu. Cilj je bio, kako kažu, da mladi nauče kritički i argumentovano da pristupaju problemu i da o svakoj ideji temeljno promisle. Debatu je organizovao EU Info centar iz Beograda i Niša, u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << sa Debatnom akademskom mrežom i uz podršku delegacije Evropske unije u Srbiji. Finalna debata će se održati 18. maja u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Evropska debata srednjoškolaca

Izvor: juGmedia, 27.Mar.2015, 16:58

NIŠ – EU info centar Beograd i EU info kutak Niš u saradnji sa Debatnom akademskom mrežom Otvorenom komunikacijom i uz podršku Delegacije EU organizovali debatu srednjoškolaca u prepunoj sali skupštine..Tema debate je bila „Ovaj dom bi uveo obavezno glasanje na izborima za Evropski parlament“...Pred...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.