Milanović: Nisam zadovoljan odlukom UEFA

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Nisam zadovoljan odlukom UEFA

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović rekao je da nije zadovoljan odlukom Evropske fudbalske unije (Uefa), kojom je prekintu utakmicu sa Albanijom registrovala službenim rezultatom 3:0 za Srbiju i oduzimanjem bodova.

Nezadovoljan odlukom: Goran Milanović

 

 

"Nisam zadovoljan. Ne bih ništa više rekao, Fudbalski savez će se zvanično oglasiti", rekao je Milanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << agenciji Beta.

 

Prekinuta utakmica fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije registrovana je službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, kojoj će biti oduzeta tri boda u kvalifikacijama, a naredna dva meča kao domaćin u Grupi I odigraće bez prisustva publike, saopšteno je.

 

UEFA "častila" Albaniju

 

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) obavestila je Fudbalski savez o kaznama zbog prekinute utakmice, koje su Srbija i Albanija odigrale 14. oktobra u Beogradu.

 

Kako se navodi na sajtu FSS, odlukom Kontrolne i disciplinske komisije Uefa utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, a reprezentaciji Srbije će biti oduzeta tri boda u kvalifikacionoj Grupi I.

 

Srbija će predstojeće dve utakmice igrati bez publike, a Fudbalski savezi Srbije i Albanije kažnjeni su sa po 100.000 evra.

 

U Grupi I Albanija ima četiri boda iz dve utakmice, a Srbija ima bod iz jednog meča.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

De Bjasi razočaran, moguća žalba Albanije

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014

Selektor Albanije Đani De Bjasi kaže da je razočaran odlukom Evropske fudbalske unije, koja je prekuniti meč između Srbije i Albanije registrovala rezultatom 3:0 za Srbiju, ali joj ujedno oduzela bodove...- Nema pravde - bila je prva reacija albanskog selektora...- Razočaran sam odlukom UEFA. Razumem...

Nastavak na Radio 021...

Milanović: Nisam zadovoljan odlukom o kazni

Izvor: Press, 24.Okt.2014

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović rekao je da nije zadovoljan odlukom Evropske fudbalske unije, kojom je prekintu utakmicu sa Albanijom registrovala službenim rezultatom 3:0 za Srbiju i oduzimanjem bodova. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.