Kanadska ministarka napustila pregovore o trgovinskom sporazumu sa EU

Izvor: Beta, 21.Okt.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanadska ministarka napustila pregovore o trgovinskom sporazumu sa EU

Kanadska ministarka za medjunarodnu trgovinu Kristija Frilend izjavila je danas da EU nije spremna da potpiše trgovinski sporazum sa Kanadom (CETA) i napustila je pregovore u Briselu."Čini mi se da EU nije spremna da potpiše medjunarodni sporazum, čak ni sa državom koja deli evropske vrednosti kao što je to Kanada", rekla je Frilend posle napuštanja pregovora sa predstavnicima belgijskog regiona Valonija.Ona je kazala da je Kanada "razočarana", ali da potpisivanje sporazuma trenutno nije moguće.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanadska ministarka napustila pregovore o trgovinskom sporazumu sa EU

Izvor: Blic, 21.Okt.2016

Kanadska ministarka za međunarodnu trgovinu Kristija Frilend izjavila je danas da EU nije spremna da potpiše trgovinski sporazum sa Kanadom (CETA) i napustila je pregovore u Briselu...- Čini mi se da EU nije spremna da potpiše međunarodni sporazum, čak ni sa državom koja deli evropske vrednosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.