Jadranka Joksimović će razgovarati sa Sebastijanom Kurcom!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jadranka Joksimović će razgovarati sa Sebastijanom Kurcom!

Ministarka Joksimović će u Beču učestvovati i u diskusiji u Ministarstvu spoljnih poslova Austrije, posvećenoj aktuelnim pitanjima Evropske unije

BEOGRAD - Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović boraviće sutra i prekosutra u Beču gde će se sastati sa ministrom spoljnih poslova Austrije Sebastijom Kurcom i političkim direktorom Saveznog Ministarstva za Evropu, integracije i međunarodne poslove Janom Kikertom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Ministarka Joksimović učestvovaće i u diskusiji u Ministarstvu spoljnih poslova Austrije, posvećenoj aktuelnim pitanjima Evropske unije, gde će se nakon obraćanja ministra Sebastijana Kurca, i sama obratiti učesnicima – studentima, učenicima i novinarima.

Diskusiju organizuje austrijsko Savezno Ministarstvo spoljnih poslova, predstavništvo Evropske komisije u Beču, austrijska EU delegacija i Austrijsko društvo za evropsku politiku.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.