Devenport u poseti obnovljenim školama u Obrenovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2015, 02:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devenport u poseti obnovljenim školama u Obrenovcu

Šef delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Devenport posetiće danas u Obrenovcu, povodom obeležavanja školske slave Sveti Sava, osnovu i srednju školu čiju je obnovu posle poplava finansirala EU.

Devenport će posetiti Osnovnu školu "Jovan Jovanović Zmaj" i Poljoprivredno-hemijsku školu, čiju je obnovu finansirala Evropska unija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakon oštećenja tokom poplava u maju prošle godine, saopštila je Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge - UNOPS.

Rukovodstva tih škola uručiće Devenoprtu zahvalnice za upućenu pomoć u rekonstrukciji i opremanju.

Devenport će u Poljoprivredno-hemijskoj školi prisustvovati i promociji šestog izdanja Evropskog dnevnika na srpskom jeziku, koji je Delegacija EU pripremila u saradnji sa institucijama Vlade Srbije, kako bi učenicima pomogla da se na zanimljiv način informišu o procesu evropskih integracija Srbije, mogućnostima za putovanja, osnaživanju u studiranju i traženju posla.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Davenport u poseti školama u Obrenovcu

Izvor: Studio B, 27.Jan.2015

Šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkl Davenport obišao je danas, povodom obeležavanja Svetog Save, osnovnu školu "Jovan Jovanović Zmaj" u Obrenovcu koja je obnovljena nakon oštećenja u majskim poplavama prošle godine...EU je rekonstrukciju i opremanje te škole finansirala sa 210.000 evra,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.