Čanak novi predsednik Odbora za evropske integracije

Izvor: RTS, 24.Apr.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak novi predsednik Odbora za evropske integracije

Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak jednoglasno je izabran za predsednika Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije.
Čanak je izabran na sednici odbora koja je bila zatvorena za javnost, a na kojoj je utvrđena pregovaračka pozicija za Poglavlje 30 u pregovima sa EU, koje se odnosi na ekonomske odnose sa inostranstvom, rečeno je Tanjugu u tom odboru.

Lider >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << LSV je prošle nedelje izabran za člana Odbora za evropske integracije umesto Marinike Tepić, koja je napustila tu stranku i poslanički klub u parlamentu i nedavno prešla u Novu stranku.
Tepićeva je ranije bila predsednica Odbora za evropske integracije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.