#BookTalk2015: Where Have All The Flowers Gone: Kuda klizi region i koja je u tome odgovornost intelektualnih elita – EU ili novi ratovi?

Izvor: Lepota i zdravlje, 28.Avg.2015, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#BookTalk2015: Where Have All The Flowers Gone: Kuda klizi region i koja je u tome odgovornost intelektualnih elita – EU ili novi ratovi?

Prva Regionalna književna konferencija Book Talk 2015, koja se održava od 3. do 5. septembra u Novom Sadu, okupiće na desetine pisaca, prevodilaca, izdavača i čitalaca iz Srbije i država u okruženju. Glavni nosioci projekta su GLOSSY MEDIA – Magazin HELLO i Uduženje građana “HBO COLOR MEDIA EVENTS” , a njihovi partneri Color Press Grupa – najveći izdavač magazina u regionu i Color Media Comunications, koji zajedno, tokom godine, organizuju preko 50 konferencija i drugih događaja. Konferencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << se održava i zahvaljujući finansijskoj podršci Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje, Gradskoj upravi za kulturu Grada Novog Sada i brojnim sponzorima. “Where Have All The Flowers Gone: Kuda klizi region i koja je u tome odgovornost intelektualnih elita – EU ili novi ratovi? “, naslov je trećeg panela koji će u okviru konferencije “Book Talk” biti održan u Spomen zbirci Pavla Beljanskog u Novom Sadu 4. septembra. Da li o društveno-političkim temama govore samo političari? Čiji analitičari su glasniji od drugih? Gde je nestala intelektualna elita u razgovorima o budućnosti regiona i dnevno-političkim temama? Na ova pitanja odgovore će pokušati da daju učesnici panela: - Laslo Blašković, Narodna biblioteka Srbije - Vule Žurić, Pančevo - Ivana Šojat, Osijek - Žarko Jokanović, Beograd - Mirjana Đurđević, Beograd - Zoran Knežević, Ljubljana - Nihad Hasanović, Sarajevo Moderator je Jovana Gligorijević, novinarka nedeljnika “Vreme”. Detaljan program i uputstva za prijavu možete pronaći OVDE

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.