Zemlja Gruva, Kelti i Del Arno besplatno za vikend na Adi

Izvor: Svet, 09.Jul.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemlja Gruva, Kelti i Del Arno besplatno za vikend na Adi

Beograd će od ovog vikenda postati bogatiji za novu manifestaciju pod nazivom Beer Garden, koja će se održati od 10. jula do 12. avgusta na početku makiške strane Ade Ciganlije. Posetioci će 34 dana moći da uživaju u prirodnom hladu i prelepom ambijentu Beer Gardena, u preko 150 vrsta piva iz 40 zemalja i izuzetnom muzičkom programu, a ulaz za sve dane i na sve koncerte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je besplatan.
Svako veče od 21 sat na bini Beer Gardena nastupaće poznati bendovi sa domaće i regionalne scene.
Nastupom u petak, 10. jula od 21sat, prvi vikend otvoriće Orthodox Celts.

Subota je rezervisana za Del Arno bend, dok će u nedelju sa bine “gruvati” Zemlja gruva.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemlja Gruva, Kelti i Del Arno besplatno za vikend na Adi

Izvor: Scandal.rs, 09.Jul.2015

Svako veče od 21 sat na bini Beer Gardena nastupaće poznati bendovi sa domaće i regionalne scene...Nastupom u petak, 10. jula od 21sat, prvi vikend otvoriće Orthodox Celts.....Subota je rezervisana za Del Arno bend, dok će u nedelju sa bine “gruvati” Zemlja gruva.....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.