ŽELJKO JOKSIMOVIĆ U „AMI DŽI ŠOU“

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ U „AMI DŽI ŠOU“

Ognjen Amidžić će u nedelju 8. maja u 22 sata, u novom terminu „Ami Dži šoua“ na TV Pink, ugostiti Željka Joksimovića.

Pevač i verenik Jovane Janković, koga inače retko možemo videti u emisijama gde se otvoreno priča o privatnom životu i temama koje nisu vezane za posao, otvoriće dušu pred gledaocima.

Biće to prilika da iz prve ruke čujemo o raskidu veridbe, a zatim i pomirenju jednog od najpopularnijih parova s naše javne scene.

(K. N.)
Pogledaj vesti o: Jovana i Željko Joksimović,   Željko Joksimović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Nikolić: Javno se izvinjavam svim Jevrejima

Izvor: S media, 03.Maj.2011

Pevačica Maja Nikolić izvinila se jutros svim Jevrejima u Srbiji koji su se osećali pogođenim zbog njenog govora u rijaliti šou “Dvor“...U Jutarnjem programu TV Pink, a prenosi Svet Maja je izjavila da ona kao vernica pravoslavne crkve nikada nikoga nije mrzela i da će se i u privatnom životu...

Nastavak na S media...

Željko Joksimović u gostima kod Ognjena

Izvor: S media, 04.Maj.2011, 01:40

Ognjen Amidžić će u nedelju 8. maja u 22 sata, u novom terminu „Ami Dži šoua“, ugostiti Željka Joksimovića...Pevač i verenik Jovane Janković, koga inače retko možemo videti u emisijama gde se otvoreno priča o privatnom životu i temama koje nisu vezane za posao, otvoriće dušu pred gledaocima...Jovana...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.