Spektakl u Sava Centru: Marija Šerifović raspametila Beograđane! FOTO

Izvor: Svet plus, 08.Apr.2016, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl u Sava Centru: Marija Šerifović raspametila Beograđane! FOTO

Marija Šerifović sinoć je u beogradskom Sava centru održala spektakularan koncert, gde je publici u priredila veče za pamćenje.

Pobednica Eurosonga iz 2007. godine dočekana je ovacijama, a prepuna sala Sava Centra sa nestrpljenjem je čekala njen izlazak na scenu. Marija je izašla na binu, poklonila se svojim obožavaocima i rekla: "Dobro veče Beograde, ja sam ovde pevala poslednji put kad sam bila mlađa, a ovo je najbolja dvorana s najboljom energijom. Veliki sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tremaroš, ali nisam imala tremu kada sam pevala pred 16.000 ljudi, pred vama večeras imam. Hvala što ste došli i uživajte", a onda zapevala jedan od svojih najvećih hitova "Bol do ludila".

Oduševljena publika, zajedno sa pevačicom pevala je od prve do posledenje pesme, a spektakularni koncert je završila rečima, da će se sigurno videti opet.

Da li je spreman BEOGRAD??? 7.April ! Sava Centar ❤️❤️❤️

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 21, 2016 at 9:26am PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Marija Šerifović oduševila koncertom u Sava centru

Izvor: Tracara.com, 08.Apr.2016

Bisere je lako, a ti školjku pokušaj zavoleti… (foto: Instagram) Nakon serije koncerata u zemlji i regionu, od čega su posebnu pažnju javnosti privukli prvi nastup ovog tipa u rodnom Kragujevcu, sarajevski spektakl na kom je i zaprošena, kao i nezaobilazni koncert u Narodnom pozorištu koji...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.