Skandal: Pevačici lopovi ojadili kola!

Izvor: Poznati.info, 11.Avg.2012, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Pevačici lopovi ojadili kola!

Pevačicin automobil ojađen, šteta preko 500. evra, plus vredne stvari koje su odnešene iz kola.

Lepa Đorđević ne zna gde udara od ranog jutra. Njoj su jutros lopovi upali u garažu zgrade i polupali stakla na kolima, kako bi mogli da pokradu ono vredno što je u njima ostalo preko noći. Kivna na našu policiju, Lepa je na svom fejsbuk profilu okačila fotografiju uništenog automobila i napisala sledeće:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << />
- Lopovi obiju garažu sa 30-ak auta oko 5h ujutru. Pomenute automobile:unakaze od kradje i vandalizma a dispečer iz SUP-a me ljubaznim glasićem obavesti da pre 8h NEMA KO DA URADI ZAPISNIK I IZADJE NA UVIDJAJ!!! Srbijo moja,toliko o pravdi,redu i zakonu u tebi! Ne može pošten svet da zaradi za onoliko lopova,huligana i narkomana koliko se tobom slobodno šeta!

Izvor: Poznati.info

Foto: Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obijen automobil: Lepa Đorđević na meti lopova!

Izvor: Svet, 11.Avg.2012

  Lepa Đorđević ne zna gde udara od ranog jutra. Njoj su jutros lopovi upali u garažu zgrade i polupali stakla na kolima, kako bi mogli da pokradu ono vredno što je u njima ostalo preko noći. Pevačicin automobil ojađen, šteta preko 500 evra, plus vredne stvari koje su odnešene iz kola.  ...

Nastavak na Svet...

Obijen automobil: Lepa Đorđević na meti lopova! (Foto)

Izvor: Svet plus, 11.Avg.2012

Lepa Đorđević ne zna gde udara od ranog jutra. Njoj su jutros lopovi upali u garažu zgrade i polupali stakla na kolima, kako bi mogli da pokradu ono vredno što je u njima ostalo preko noći.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.