RAZOČARALA MUŠKARCE Milica Pavlović: Seks mi nije bitan!

Izvor: Kurir, 15.Avg.2015, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZOČARALA MUŠKARCE Milica Pavlović: Seks mi nije bitan!

Ljubav prema dragim ljudima mi je na prvom mestu uvek, karijera na drugom, a seks na trećem, ali je lista prioriteta podložna promenama, kaže Milica

Jedna od najpoželjnijih srpskih pevačica, dvadesetčetvorogodišnja Milica Pavlović, priznala je za medije da nema dečka i da joj u ovom trenutku seks uopšte nije bitan.

- Vidim da mnogi ne veruju u moje reči, ali ću opet biti iskrena. Sama sam već izvesno vreme, čekam pravog, a seks mi je na poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mestu. Trenutno. Dakle, ljubav prema dragim ljudima mi je na prvom mestu uvek, karijera na drugom, a seks na trećem, ali je lista prioriteta podložna promenama - kaže Milica.

Lepa pevačica takođe je otkrlla da joj muškarci ne prilaze često, ali i da vitku liniju održava plesom na nastupima.

- Zbog čestih nastupa ne stižem da vežbam. Trudim se da se zdravo hranim, ali uskoro ću se ponovo posvetiti treninzima. Zasad mi je dovoljno to što plešem na nastupima. Tako održavam kondiciju, a i to je mnogo zanimljiviji vid vežbanja od onog u teretani - konstatuje "Grandova" zvezda.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Pavlović: Seks mi nije bitan!

Izvor: Scandal.rs, 16.Avg.2015, 09:15

Jedna od najpoželjnijih srpskih pevačica, dvadesetčetvorogodišnja Milica Pavlović, priznala je za medije da nema dečka i da joj u ovom trenutku seks uopšte nije bitan...“Vidim da mnogi ne veruju u moje reči, ali ću opet biti iskrena. Sama sam već izvesno vreme, čekam pravog, a seks mi je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.