Premijera: Pogledajte Tanjin i Darkov spot za pesmu „Ti si ta“!

Izvor: Svet, 23.Okt.2014, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera: Pogledajte Tanjin i Darkov spot za pesmu „Ti si ta“!

Dugo najavljivana i očekivana duetska pesma „Ti si ta“, koju su snimili Tanja Savić i Darko Lazić, konačno je ugledala svetlost dana.
Pesmu potpisuje talentovani tekstopisac Jovan Peurača, kome je ovo prva saradnja sa Tanjom i Darkom, dok je spot radila produkcija „In“, koja je u vlasništvu pevača Danijela Đurića, koji je ujedno radio i muziku.
Podsetimo, pesma je trebala da izađe mnogo ranije, ali je Tanja u tajnosti paralelno radila i duet >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa Stevanom Anđelkovićem, pa je ekipa koja je radila na pesmi, kada je saznala za to, odlučila da je najbolje da ovaj duet sa Darkom malo pričeka.
Mi vam ga ekskluzivno prikazujemo, a vi nam recite kako vam se sviđaju pesma i spot?

Autor: Gordana Vasiljević, Life Content
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREMIJERA Tanja Savić i Darko Lazić u duetu: Zašto je bilo frke na snimanju!

Izvor: Scandal.rs, 23.Okt.2014

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Tanja Savić i Darko Lazić večeras su predstavili premijerno svoj duet za pesmu “Ti si ta” u emisiji Fantastic Show. Poslušajte pesmu koju je uradio Danijel Đurić. A ekipa SCANDAL! – a je bila na snimanju emisije Fantastic...

Nastavak na Scandal.rs...

Tanja Savić i Darko Lazić, premijera spota (Video)

Izvor: Poznati.info, 23.Okt.2014

Tanja Savić i Darko Lazić plasirali su dugo najavljivani spot za duetsku pesmu “Ti si ta“. Spot je premijerno postavljen na popularni Youtube...Pesmu potpisuje talentovani tekstopisac Jovan Peurača, kome je ovo prva saradnja sa Tanjom i Darkom, dok je spot radila produkcija “In“, koja je u...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.