OVAKO je Ceca prokomentarisala razvod Ace Lukasa!

Izvor: Svet, 22.Jun.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO je Ceca prokomentarisala razvod Ace Lukasa!

Svetlana Ražnatović  je pred gostovanje u emisiji Ognjena Amidžića pričala sa novinarima, koje je između ostalog interesovalo zašto Aca Lukas i njegova supruga Sonja, sa kojima je nekad bila bliska, nisu bili zvanice na njenom rođendanu.
“Bili su na putu, kao i moja kuma Viki”, rekla je Ceca, a na pitanje kako komentariše Lukasov i Sonjin razvod odgovorila je ovako:
“Znate, to su intimne i privatne stvari, ne očekujte od mene da bilo šta komentarišem. Niti treba bilo ko da se meša u to, niti da ljudi donose zaključke, jer istinu znaju samo oni”.
Svetsvet
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evo šta je Ceca rekla o Lukasovom razvodu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2017

Ceca Ražnatović nedavno je proslavila svoj 44. rođendan, gde je bilo puno poznatih ličnosti. Folk zvezdu smo sreli na snimanju nove emisije "Amidži šou" gde je gostovala, a u intervjuu za Telegraf govorila nam je o svom slavlju...Na rođendanu nisu bili Viki Miljković i Aca Lukas, kao i njegova...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.