Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2015, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičko iznenađenje: Novi album grupe “The Cult” 5. februara (video)

Britanski bend “The Cult”, objaviće svoj 10. studijski album 5. februara naredne godine pod nazivom “Hidden City”.

Finalni deo trilogije, koju čine albumi “Born Into this” iz 2007. i “Choice of Weapon” iz 2012. godine, “”Hidden City”” je usko povezana serija iskustva i vizija podvučena temom iskupljenja i ponovnog rođenja kroz muziku svojstvenu “The Cult”.

Polazeći od španske fraze “La Ciudad Oculta” ili “Hidden city”, album reflektuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << buđenje savesti svojim tonom i kompleksnošću.

‘Hidden City’ je metafora za naše duhovne živote, naše intimne unutrašnje živote“, objasnio je frontmen grupe Ijan Astberi.

“Video sam da današnji gurui pokušavaju da nude neke eliksire, proizvode kao da je to novi fenomen. Moja uloga je da odgovorim, ne da reagujem, da posmatram, učestvujem i širim kroz reči i muziku”, dodao je on.

Neki od najpoznatiji albuma ovog benda su ““Love””, “”Beyond Good & Evil””.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: U februaru novi album benda "The Cult"

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2015

Britanski bend "The Cult", objaviće svoj 10. studijski album 5. februara naredne godine, pod nazivom "Hidden City"...Ovaj album predstavlja finalni deo trilogije, koju čine albumi "Born into this" i "Choice of Weapon". "Hidden City" je album koji reflektuje buđenje svesti svojim tonom i kompleksnošću...Frontmen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.