MILIJARDERI OKUPIRALI BOKU!

Izvor: Kurir, 10.Jul.2011, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJARDERI OKUPIRALI BOKU!

Fešta je počela! Pet tona hrane i pića, VIP zvanice, zabavljači i posluga sleteli su pre dva dana na tivatski aerodrom zbog britanskog biznismena Neta Rotšilda i njegove velike rođendanske žurke koja će trajati do ponedeljka!

Fešta je počela!

Pet tona hrane i pića, VIP zvanice, zabavljači i posluga sleteli su pre dva dana na tivatski aerodrom zbog britanskog biznismena Neta Rotšilda i njegove velike rođendanske žurke koja će trajati do ponedeljka! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Najmoćniji član poznate jevrejske bankarske porodice dane pred četrdeseti rođendan, koji će napuniti u utorak 12. jula, rešio je da provede u marini Porto Montenegro, sa oko 400 zvanica, koje imaju specijalne narukvice za ulazak u ovu luku, pošto nepozvani ljudi nemaju pristup. Bogataši su pre dva dana sleteli u 70 malih aviona, ali zbog nedovoljnog kapaciteta letelice su upućene na podgorički i dubrovački aerodrom.

Kako saznajemo, zvanice su smeštene u hotelu „Splendid“ u Bečićima, kao i na Svetom Stefanu, dok je Rotšild sa svojim najbližim saradnicima odseo u hotelu „Forca mare“ u Dobroti kod Kotora.

- Rotšild je taj objekat zakupio na tri dana. Inače, u tom hotelu odsedali su Bijonse i Džej Zi, kao i Elena i Jugoslav Karić, koji se godinama unazad odmaraju u tom velelepnom zdanju - tvrdi dobro obavešten izvor Kurira.

Ogromnu pažnju privlače luksuzna plovila u luci Porto Montenegro. Između ostalih, tu je jahta „Kvin K“ ruskog oligarha Olega Deripaske, a u neposrednoj blizini i bela lađa njegovog poslovnog partnera Pitera Manka, kanadskog biznismena, inače glavnog investitora za projekat „Porto Montenegro“.

Pojačano obezbeđenje

Pripadnici obezbeđenja su na svakom koraku, a da se organizatori maksimalno trude da zadrže sve u tajnosti, svedoči i činjenica da do bazena „Lido mare“, koji je počeo s radom pre nedelju dana, ovih dana nema pristup ni osoblje Porto Montenegra.

I Milo i Lukšić na fešti

Spisak gostiju drži se u tajnosti, ali se očekuje da će na rođendanskoj proslavi biti brojni predstavnici svetskog džet-seta, kao i zvanice iz Crne Gore, među kojima se pominju sadašnji i bivši premijer Igor Lukšić i Milo Đukanović.

I Srbija će imati predstavnika

Seve i Milan gosti na zabavi?


Ono što se takođe priča ovih dana po Crnoj Gori je i to da će na ovoj spektakularnoj žurki biti hrvatska pevačica Severina Vučković i njen verenik, biznismen Milan Popović. Seve je sinoć nastupala na otvaranju diskoteke „Kajros“ u Budvi, a dobro obavešteni izvori Kurira tvrde da su se nakon toga Vučkovićeva i njen verenik uputili kod Neta Rotšilda.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetksi milioneri okupirali Crnu Goru!

Izvor: S media, 10.Jul.2011

Britanski milijarder Natanijel Rotšild proslavio je u tivatskoj marini Porto Montenegro 40. rođendan sa više od tri stotine gostiju, među kojima su bili brojni milioneri...Najmoćniji član poznate jevrejske bankarske porodice, Natanijel Rotšild, dane pred četrdeseti rođendan, koji će napuniti...

Nastavak na S media...

Svetski milioneri okupirali Crnu Goru!

Izvor: S media, 10.Jul.2011

Britanski milijarder Natanijel Rotšild proslavio je u tivatskoj marini Porto Montenegro 40. rođendan sa više od tri stotine gostiju, među kojima su bili brojni milioneri...Najmoćniji član poznate jevrejske bankarske porodice, Natanijel Rotšild, dane pred četrdeseti rođendan, koji će napuniti...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.