Ludilo i u Novom Sadu, na promociji Kaće i Elle sevale guze i gaćice!

Izvor: Scandal.rs, 19.Dec.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo i u Novom Sadu, na promociji Kaće i Elle sevale guze i gaćice!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Ludilo se sinoć desilo i u Novom Sadu – Katarina Živković i njena komšinica i prijateljica iz Leskovca Ella promovisale su spot i sviju duetsku pesmu! One su u jednoj kafani napravile žurku, a domaćice su se provokativno obukle, pa je Kaći sevala guza dok, je Ella pokazala crne čipkane gaćice. Iako je promocija napravljena u Novom Sadu na istoj su bili i Aleksandra Bursać, Ćemo, Džidža, Nela Vidaković, Ognjen Nestorović i mnogi drugi!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ludilo i u Novom Sadu: Na promociji Kaće i Elle sevale guze i gaćice!

Izvor: Svet, 19.Dec.2014

Ludilo se sinoć desilo i u Novom Sadu – Katarina Živković i njena komšinica i prijateljica iz Leskovca Ella promovisale su spot i svoju duetsku pesmu!. . One su jednoj kafani napravile žurku, a domaćice su se provokativno obukle. pa je Kaći sevala guza, dok je Ella pokazala crne čipkane gaćice.. . Iako...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.