Lepi Mića Jeleni Golubović:  Svr*avam na tvoju bulju, iako je maljava

Izvor: Scandal.rs, 07.Dec.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepi Mića Jeleni Golubović: Svr*avam na tvoju bulju, iako je maljava

Odnos Lepog Miće i Jelene Golubović je poput odnosa dvoje ljubomornih ljubavnika koji se vole ili svađaju do krvi. Nakon što se svađali zbog toga ko će da vodi glavnu reč na imanju, Mića je priznao da mu se dopada Jelenina zadnjica.

“Danas, kada si je pokazala, napravila si mi problem. Svr*avam na tvoju bulju maljavu, iako si debela malo, meni se to dopada. Moraš jedino da rešiš te dlake po zadnjici”, poručio joj je pevač, na šta se Golubovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << mrtva ozbiljna osvrnula na problem sa medicinske strane.

“Malje su mi se pojavile od inhalacije koju koristim jer su mi lekovi puni kortikosteroida. Sada sam prestala da pijem gentamicin“, pa kada se budem depilirala, više se neće pojavljivati”, pravdala se rediteljka, dok je Mića nastavljao:

“Moja baba Rosa je imala taj problem maljavosti. Bila je čupava kao pop Đukić i nikada se toga nije oslobodila”, nastavljao je pevač da priča o zadnjici Golubovićeve, koja je istakla da najbolju guzu na farmi ima Stanija Dobrojević.

“Ona je baš dobra pi*ka. Da sam muško, je*ala bih je na keca”, otkrila je rediteljka, dok je pevač, koji ne podnosi starletu, dodao u svojstvenom maniru, prenosi alo.rs.

“Ona je obična gutačica ku*aca sa intelektom konja koji vuče magarca”, vrlo slikovito je Mića izrazio svoje mišljenje o Staniji.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lepi Mića priznao Jeleni Golubović: Dopada mi se tvoja zadnjica iako je maljava

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2015

Odnos Lepog Miće i Jelene Golubović je poput odnosa dvoje ljubomornih ljubavnika koji se vole ili svađaju do krvi. Nakon što se svađali zbog toga ko će da vodi glavnu reč na imanju, Mića je priznao da mu se dopada Jelenina zadnjica...- Danas, kada si je pokazala, napravila si mi problem. Svr*avam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.