Legendarni holivudski glumac na inauguraciji: Pozdravio sa Vučićem i njegovo suprugom Tamarom, a onda je nahvalio Srbiju (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jun.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni holivudski glumac na inauguraciji: Pozdravio sa Vučićem i njegovo suprugom Tamarom, a onda je nahvalio Srbiju (FOTO)

Foto: Tanjug/ Tanja Valič

Na inauguraciji predsenika Srbije Aleksandra Vučića bilo je puno poznatih ličnosti. Na ovaj događaj došao je i svetski poznati glumac i reditelj Rejf Fajns.

On se pozdravio sa Vučićem i njegovom suprugom Tamarom, a zatim su napravili i zajedničku fotografiju.

Foto: Tanjug/ Tanja Valič

Fajns nije krio oduševljenje što je ponovo u Beogradu.

- Obožavam ovu zgradu, pre nekoliko godina sam je razgledao, arhitektura >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mi se dopada. Beograd ima razne lepe stilove arhitekture - rekao je Fajns za RTS.

On je pre nekoliko godina, upravo u Beogradu, snimao film "Koriolan".

- Bilo je sve sjajno. Osećao sam odličnu podršku i tada sam shvatio da će doći mnogi filmovi ovde i da se nude dobri uslovi. Filmadžije su kvalifikovane, mnogi aspekti su atraktivni - rekao je on i naveo da u Srbiji postoje prave prilike da se prave dobri filmovi.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Osećam podršku Vlade, filmske i TV industrije. Osećam sjajnu energiju koja se vraća. Osećam je na ulici. Oseća se vitalnost. Ne mogu da objasnim šta, ali se oseća - naveo je Fajns.

(Telegraf.rs/izvor: RTS)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rejf Fajns opet u Beogradu: Super energija!

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017

Sjajni glumac Rejf Fajns ponovo je došao u Beograd, ovog puta da prisustvuje inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića. "U Srbiji postoje svi uslovi da se prave odlični filmovi", kaže on...Foto: Tanjug/Tanja Valič..Rejf Fajns je pre sedam godina u Beogradu snimio film "Koriolan" i od tada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.