Koncertno veče na velikoj sceni Sava Centra: ANA ĆURČIN & STRAY DOGG!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Okt.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncertno veče na velikoj sceni Sava Centra: ANA ĆURČIN & STRAY DOGG!

Na velikoj sceni Sava Centra u petak, 21. oktobra od 20 časova naći će se zajedno sa svojom publikom prvaci amerikana scene u Srbiji – bend Stray Dogg i mlada kantautorka Ana Ćurčin sa svojim bendom.

U prvom delu večeri Ana Ćurčin će predstaviti svoj debitanski album Sketches Of Belonging i nove pesme, a posle kraće pauze uslediće koncert grupe Stray Dogg na kom će predstaviti najupečatljivije pesme sa dosadašnja tri albuma.

- Ovo je prilika da, posle dužeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vremena, delimo istu binu. Pokušaćemo da se prožimamo u međusobnim pesmama na nivou bendova, tako da publika može da očekuje da će se Dukat pojaviti u našim pesmama i obrnuto. Oba benda su odmakla u nekom svom pravcu, pa se nadamo da ćemo zajedničkim nastupom publici predstaviti paletu doživljaja -  kaže Ana Ćurčin.

Dušan Strajnić – Dukat, frontmen benda Stray Dogg otkriva da mu je omiljena Anina pesma Alone, za koju je objavljen novi spot.

Foto: Facebook/Stray Dogg

- Pesma koja me umiruje i koju bih voleo da sviram i sa svojim bendom na koncertima - rekao je Dukat.

Ana iz opusa grupe Stray Dogg bira dve pesme: Whisper - najbliža mi je, najviše je osetim, a sa novog albuma No One But You. Ta linija koja otvara pesmu se jednostavno uvlači pod kožu.

Mladi umetnici i publika će biti zajedno na velikoj sceni Sava Centra, a najbolji uvod u filmski set, koji ih očekuje, je novi spot za pesmu Alone, Ane Ćurčin.



(Telegraf.rs/ PR)


Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ana Ćurčin&Stray Dogg: Koncertno veče na velikoj sceni Sava Centra

Izvor: Story, 19.Okt.2016

Na velikoj sceni Sava Centra u petak, 21. oktobra od 20 časova naći će se zajedno sa svojom publikom prvaci amerikana scene u Srbiji – bend Stray Dogg i mlada kantautorka Ana Ćurčin sa svojim bendom.

Nastavak na Story...

Koncert Ane Ćurčin i Stray Dogga u Sava centru: Biće magično

Izvor: Blic, 20.Okt.2016, 10:17

Ana Ćurčin i Stray Dogg će u petak, 21. oktobra, u 20 časova održati koncert na velikoj bini Sava centra...Odavno nije bilo predstavnika ovog, nazovimo, introspektivnog popa koji inspiraciju pronalazi u anglosaksonskoj kantri muzičkoj tradiciji kojem je pošlo za rukom da održi koncert u najvećem...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.